• Britannia Global Property

(SE) Britannia Global Property öppnar för svenska investerare

Updated: Jun 11, 2020

Vilka är vi?

Vi på Britannia Global Property tillhör frontlinjen när det kommer till fastighetsinvesteringar. Vi vill se till att din dröm om att äga en fastighetsportfölj går i uppfyllelse.


Vi har i många år arbetat med internationella kunder och bolag som vill investera i den expansiva bostadsmarknaden i England. Vi specialiserar oss på fastighetsinvesteringar i och säljer både objekt på ritning och färdigbygga fastigheter.

Vi erbjuder en helhetslösning för investerare som inkluderar lån, fastighetsskötsel och inredningspaket för direkt uthyrning och avkastning.

Varför investera i England?

I England har snittpriset på bostäder ökat med nästan 8% årligen sedan 1950-talet. Att investera i fastigheter har alltid varit ett smart val. Det är en investering som inte bara ger dig en passiv inkomst utan det anses även vara en de bästa långtidsinvesteringarna du kan göra då det faktiska värdet också ökar över tid.

Britannia Global Property i Sverige

Vi på Britannia Global Property tycker att alla borde ha möjlighet att investera till bra avkastning i fastighetsprojekt och har av den anledningen bestämt oss för att nu se till att svenskar även kan ta del av den växande fastighetsmarknaden i England.

Vi har valt att ta in en försäljningschef i form av Karwan Azizi som har sin bas i Stockholm. På så vis kommer du som svensk kunna få dina funderingar besvarade och erbjudas vägledning under veckans alla dagar. Vi är online-baserade men vårt svenska team med bas i Stockholm finns tillgängliga för rådgivning kostnadsfritt! Vi hoppas därför att kunna minska avståndet mellan investerare i Sverige och den brittiska bostandsmarknaden, och på så vis hjälpa investerare att få bättre avkastning på sina bostadsinvesteringar. Enkelt och smidigt - till lånevillkor som gör det lätt att investera från utlandet. "Vi är länken mellan den expansiva bostadsmarknaden i England och investeraren som söker god avkastning på sin investering”'.

Varför ska du investera tillsammans med oss?

Att göra bostadsaffärer i England för oss svenskar ska inte vara komplicerat då vi pratar och förstår språket där, våra fastighetsprojekt är endast några timmar bort med flyg från Sverige. Vi är agerar som din svenska mäklare i England och hjälper dig att bygga en fastighetsportfölj lika enkelt och smidigt som på hemmaplan!

Något som våra experter hos oss på Britannia med mångårig erfarenhet ofta nämner är riskspridning. En av nycklarna till en solid investeringsportfölj är att sprida sina risker och diversifiera över flera städer för att på så viss dels minska risken men även maximera sin avkastning.


Till följd av Corona pandemin är det dessutom nu ännu mer fördelaktigt att låna mot sin investering för svenskar, vilket innebär en del fina investeringsmöjligheter.

Vi har som tidigare nämnt fokus på ”The Northern Powerhouse” där bland annat Birmingham, Manchester och Liverpool ingår. Samtliga av våra fastigheter återfinns i områden som är under upprustning på beställning utav den brittiska regeringen. Dessa områden ger dig som investerare den bästa möjliga avkastningen i form av hyresintäkter och kapital tillväxt.


Vi arbetar med några utav de absolut största och mest väletablerade fastighetsföretagen i England som t.ex. The Heaton Group, Top Capital Group, 10M och Salboy. Samtliga fastigheter som återfinns hos oss har handplockats och genomgått en grundlig och fullständig besiktning för att säkerställa att de uppfyller alla våra krav.

Håll utkik på vår hemsida, sociala medier och mejlutskick för uppdatering kring våra projekt! Vi kommer även här på bloggen uppdatera dig regelbundet kring bostadsmarknaden i England och lanseringar utav nya projekt.

“Landlords grow rich in their sleep without working, risking or economizing.” - John Stuart Mill


Kontakta oss

103 views0 comments

Ⓒ 2020 Hoxton Property

  • Facebook
  • Instagram - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle